Despre Noi

Noi suntem Librescu. O echipă formată din oameni care împărtășesc aceeași pasiune, lectura. Lectura în toate formele ei. Ne plac poveștile, cărțile așezate pe rafturi, fie ele și virtual, scriitorii pasionați, cafeaua sau ceaiul de lângă cartea pe care o citim, mirosul de carte proaspăt scoasă din tipar și nu în ultimul rând, ceea ce ne leagă și ne definește cel mai mult, misiunea noastră. Dorința de a readuce lectura printre noi. Astfel, la Librescu gasiti cele mai noi titluri dar și oferte de preț la cărțile preferate!


Noi suntem Librescu. Noi și E. Hemingway îți spunem că

„Nu există prieten la fel de loial ca o carte”.


Misiunea noastră este:

Să readucem lectura în viața oamenilor, în viața celor prea ocupați să deschidă acea carte la care visează de ceva timp. Prin campaniile și modul de comunicare vrem sa convingem oamenii să citească din ce în ce mai mult și să descopere frumosul din cărți.

Viziunea noastră este:

Să îți oferim un mediu potrivit pentru ca tu să te bucuri de pasiunea ta. Astfel vei avea acces la zeci de mii de cărți dar și acces la Wifi, în cadrul librăriei noastre fizice de pe Calea Vacarești, nr 209, unde te așteptăm cu o cafea delicioasă.

Valorile noastre sunt:

  • Onestitatea ne definește pe toți. Suntem onești unul cu celălalt în cadrul echipei dar și cu tine. Vom comunica in permanentă cu tine, pentru ca tu sa fii mereu informat.
  • Umanitatea. Pentru că oameni suntem și nu roboți. Avem suflet și nu hard-uri. Ne preocupă să cunoaștem și să înțelegem gândurile, emoțiile, cerințele și experiențele clienților noștri. Credem că aceștia sunt factorii principali pentru reușita noastra.
  • Creativitatea. Pentru că detaliile fac diferența, punem mare accent pe ele. Tot ceea ce îți oferim este analizat in detaliu și ne dorim să fie …unic.