Afumaturi, pastrama, carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat - Franz S. Wagner

9789731822495
Autor: Franz S. Wagner
Editura: Mast
Anul aparitiei: 2009
20%
in stoc
Pret vechi: 18.00 lei
14.40 lei
Discount: 3.60 lei (20%)
+

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
 
Din cuprins:
- Calitatea produsului brut
- Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
- Nu toata sunca este la fel
- Tehnologia asezarii in saramura
- Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
- Tehnologia procesului de maturare si depozitare
- Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)