Descriere
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins:
- Calitatea produsului brut
- Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
- Nu toata sunca este la fel
- Tehnologia asezarii in saramura
- Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
- Tehnologia procesului de maturare si depozitare
- Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
- Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
- Nu toata sunca este la fel
- Tehnologia asezarii in saramura
- Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
- Tehnologia procesului de maturare si depozitare
- Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)