Descriere
24 de mancaruri cu carne de porc delicioase si usor de preparat
Cartea cuprinde 24 de retete de preparate cu carne de porc ideale pentru mesele zilnice in familie, pentru ocaziile festive sau pentru a ne intampina oaspetii.
Laura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Pentru fiecare reteta se indica gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Retetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.
Cartea se mandreste cu o grafica deosebita, fotografii de prezentare imbietoare realizate de Laura Adamache, plus doua pagini de agenda pentru notitele personale.
Din meniu:
Cotlete de porc cu miere si otet balsamic
Pulpa de porc cu sos de sofran si capere
Frigarui de porc marinate in bere
„O cunoastem si o urmarim pe Laura Adamache de cativa ani si o admiram pentru toate retetele plus fotografiile minunate. Recunoastem ca am pierdut multe ore rasfoindu-i retetele de pe blog si ca nu ne-a dezamagit niciodata.” - Gustos. ro
Pulpa de porc cu sos de sofran si capere
Frigarui de porc marinate in bere
„O cunoastem si o urmarim pe Laura Adamache de cativa ani si o admiram pentru toate retetele plus fotografiile minunate. Recunoastem ca am pierdut multe ore rasfoindu-i retetele de pe blog si ca nu ne-a dezamagit niciodata.” - Gustos. ro
„Sunt retete simple, explicate cu grija si insotite de fotografii pas cu pas – ideale atat pentru incepatori cat si pentru acele momente cand avem pofta de ceva bun si rapid.” – Mentasirozmarin. ro
Descopera toate cartile din seria „24 de retete delicioase si usor de preparat”!