Bazele Restauratiei

9786068336077

“Un ghid recomandat elevilor, studentilor, comerciantilor si consumatorilor.”

Autor: Viorica Dorin, Ana Vulcan, Mariana Manole, Steliana Nicorici
Editura: Akademos
Anul aparitiei: 2016
Nr. Pag: 208
Limba: Romana
Disciplină: Gastronomie
Format: 16.5X23.5 cm
in stoc
25.00 lei
+

Descriere




Cuprins

1. Preluarea materiilor prime de la gestionarul magaziei
1. 1. Materiile prime din gestiunea magaziei
1. 2. Documente specifice: bon de consum colectiv, nota de intrare receptie
2. Prelucrarea primara a materiilor prime si awdliare din unitatile de alimentatie publica
2. 1. Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare
2. 2. Verificarea calitatii materiilor prime si auxiliare de origine vegetala
2. 3. Mobilierul tehnologic din unitatile de alimentatie publica
3. Verificarea organoleptica a calitatii produselor
3. 1. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine vegetala
3. 2. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine animala
4. Normele de calitate ale produselor si serviciilor
4. 1. Reglementari legislative privind calitatea produselor si serviciilor
4. 2. Asigurarea si controlul calitatii produselor si serviciilor
4. 3. Sisteme de asigurare a calitatii produselor si serviciilor la nivel de intreprindere si la nivel national
4. 4. Standardele de calitate privind produsele si serviciile
4. 5. Conformitatea produselor cu documentatia tehnica
5. Crearea ambientului pentru primirea consumatorilor
5. 1. Dotarea cu mobilier adecvat, iluminare, decorare si intimizare a salii de servire
5. 2. Igienizarea salii de servire
6. Efectuarea mise-en-place-ului
6. 1. Obiectele de inventar necesare efectuarii mise-en-place-ului
6. 2. Realizarea mise-en-place-ului

Produse Similare