Calitatea produselor si serviciilor

9789731730950

“Un ghid recomandat elevilor, studentilor, comerciantilor si consumatorilor.”

Autor: Ana Vulcan, Viorica Dorin, Valentina Capota, Cristiana Mateiciuc, Mariana Manole
Editura: Akademos
Anul aparitiei: 2016
Nr. Pag: 208
Limba: Romana
Disciplină: Educatie Pentru Sanatate
Format: 16.5X23.5 cm
Vârstă: +15 ani
in stoc
25.00 lei
+

Descriere




Din cuprins:

Capitolul 1. Grupe de marfuri alimentare
Capitolul 2. Valoarea energetica (calorica) a marfurilor
Capitolul 3. Marcarea - etichetarea marfurilor alimentare
Capitolul 4. Caracteristicile organoleptice ale marfurilor alimentare, aspect; culoare; miros; consistenta; gust; grad de prospetime; grad de maturitate
Capitolul 5. Grupele de marfuri nealimentare
Capitolul 6. Caracteristicile de calitate pe grupe de marfuri nealimentare-organoleptice, tehnico-functionale specifice grupei de marfuri
Capitolul 7. Serviciile
Bibliografie