Camelia Patrascanu - Horoscop 2021

9786069342589
Autor: Camelia Patrascanu
Editura: Amandoi
Anul aparitiei: 2021
5%
in stoc
Pret vechi: 20.00 lei
19.00 lei
Discount: 1.00 lei (5%)
+

Descriere

Camelia Patrascanu
 
 

Horoscop 2021 - Camelia Patrascanu

 

... cel mai important aspect astral în 2021 este intrarea lui Saturn şi a lui Jupiter în Vărsător. Două planete importante, puternice, cu impact la nivel social schimbă reşedinţa şi se plasează în zodia colectivităţii, surprizelor şi a conştiinţei. Pentru o uşoară comparaţie să ne uităm la cea mai recentă perioadă când cei 2 aştri au trecut prin Vărsător, pentru a avea o idee despre tipul de evenimente pe care le generează.
•    Saturn. 1991-1993 => căderea comunismului în Rusia, reconectarea fostelor ţări comuniste la societatea liberă, ofensiva capitalismului.
•    Jupiter: ianuarie 1997- februarie 1998 => apariţia internetului şi dezvoltarea telefoanelor mobile, crearea reţelei globale de comunicare (calculatoare, telefoane mobile, motoare de căutare globale, reţelele de socializare); alături de Jupiter se aflau alte două planete colective, Uranus şi Neptun, de aceea schimbarea paradigmei colective a fost uriaşă, unică şi definitivă.


Când cele două planete au fost plasate în Capricorn, în 2020, ne-au adus transformări majore la nivelul guvernării şi politicii mondiale, prin declanşarea pandemiei, reorganizând lumea socială prin norme dure de conduită publică. Efectele lor s-au propagat şi au zguduit serios universul personal al fiecărui cetăţean al lumii.


în 2021 Saturn şi Jupiter devin mai sociale şi comunitare, coboară de pe piedestalul puterii şi al guvernării stimulând fraternitatea, comuniunea socială, agitând masele. Impactul lor se va vedea mai ales în societatea civila prin politici şi acţiuni sociale.


Dacă 2020 a adus un test pentru clasa sau mediile conducătoare, în 2021 testul este mai curând pentru publicul larg, pentru populaţia întregii planete. Intrarea acestor douâ planete în Vărsător poate genera un răspuns al maselor la toate evenimentele din 2020, mai ales la deciziile restrictive care s-au luat, legate de pandemie.


Aspectele sunt tensionate, cuplul Saturn-Jupiter formează cuadratură cu Uranus aflat în Taur. Uranus în Taur este una din poziţiile destul de pragmatice în astrologie. Aceasta indică multă creativitate cotidiană şi independenţă creatoare, calităţi cu ajutorul cărora oamenii încearcă să se descurce şi să se adapteze la toate evenimentele şi consecinţele lor.


Tensiunile între conjuncţia Saturn-Jupiter din Vărsător care animă masele şi acest Uranus pragmatic în Taur poate indica faptul că oamenii simt nevoia să fie o voce, să intervină, să dea o replică, să îşi avanseze propriile soluţii. Aceasta poate duce cu gândul la faptul că 2021 este un an în care deciziile conducătorilor nu mai sunt atât de uşor de acceptat, ba mai mult decât atât, poate să există o replică a populaţiei, sigur, cu diferenţe substanţiale de la ţară la ţară...


Este posibil să se producă revolte şi să se formeze chiar enclave anarhiste dar în marea majoritate a cazurilor nu se va merge atât de departe. Insă într-un fel sau altul, oamenii vor dori să intervină în mecanismele de decizie şi să simtă că sunt ascultaţi. Acest trend al trezirii spiritului civic şi acţiunii colective trebuie să ne ducă cu gândul la emancipare colectivă, mecanisme liber consimţite si nonformale de coagulare civică cu scopul cooperării şi întrajutorării.

 

în 2021 forţa individului este mult mai mare, iar indivizii care se asociază pot avea o forţă notabilă. Vocea lor este mult mai puternică, oamenii pot simţi nevoia să se coaguleze în jurul unor specialişti, pot cere mai multe informaţii, mai multe dovezi. Pot apărea informaţii alternative, oamenii pot pune cap la cap aceste informaţii şi pot simţi nevoia să aibă o altă versiune despre soluţii şi despre viitor decât cea propusă de guvernanţi...


CUPRINS:

 

Capitolul I. înţelesurile lui 2021    
        
Capitolul II. Horoscop 2021        
1.    Berbec        
2.    Taur    
3.    Gemeni    
4.    Rac         
5.    Leu             
6.    Fecioară                        
7.    Balanţă                 
8.    Scorpion    
9.    Săgetător                     
10.    Capricorn                 
11.    Vărsător        
12.    Peşti      

         
Capitolul III. Luna Nouă şi Luna Plină în zodii. Luna în creştere şi Luna în descreştere în zodii    
Capitolul IV. Fazele Lunii şi grădinăritul    
Capitolul V. Fazele Lunii şi sănătatea        
Capitolul VI. Fazele Lunii pentru anul 2021