Comand la fel. Colectia savoir-vivre - Rebecca Harrington

9786068564326
Autor: Rebecca Harrington
Editura: Baroque Books And Arts
Anul aparitiei: 2016
5%
in stoc
Pret vechi: 29.90 lei
28.41 lei
Discount: 1.49 lei (5%)
+

Descriere

Rebecca Harrington a studiat istorie si literatura la Harvard si jurnalism la Columbia University. Locuieste la New York si publica articole in New York Magazine, in New York Times si in multe alte reviste si pe site-ul radioului american, NPR. com.
 
B E A U T Y   I C O N S,   E S E N T A 
 S I   J U R N A L I S M   D I E T E T I C 
 
Ce mi s-ar intampla daca as urma dietele celebritatilor adulate de milioane de oameni? As supravietui? Prietenii mi-ar mai ramane aproape chiar daca i-as invita frecvent la cina si le-as pune toate ororile in farfurie? 

As reusi astfel sa ajung la 90–60–90? Dar la personalitatea femeii perfecte, o combinatie intre Liz Taylor si Liz Taylor? Si as mai vrea sa dau un raspuns si la intrebarea care poate parea fie genial-retorica, fie un nonsens absolut: 
Esti cu adevarat ceea ce mananci?
 
Gwyneth Paltrow • Elizabeth Taylor • Karl Lagerfeld • Marilyn Monroe • Cameron Diaz • Madonna • Greta Garbo • Victoria Beckham • Beyoncé • Jackie Kennedy • Sophia Loren • Pippa Middleton • Carmelo Anthony • Dolly Parton
 
O privire inteligenta si amuzanta in culisele gastronomiei skinny & glamorous, de la goji si oua de prepelita, preferatele lui Gwyneth Paltrow, pana la regimul cu cartofi copti si icre negre tinut de Jackie Kennedy, Rebecca Harrington ne propune un survol nebun si amuzant printr-o lume absurda pana la extrem. 

Elizabeth Taylor prefera branza de vaci cu smantana, Madonna supravietuieste cu alge, iar Marilyn Monroe se dadea in vant dupa lapte amestecat cu oua crude.

Rebecca Harrington e hotarata sa incerce totul, cu pretul unor riscuri de necontestat, de la incendii in bucatarie la cele mai aprige eruptii pe piele si lesinuri, consumand pe nerasuflate zece cola dietetice à la Karl Lagerfeld si purificandu-se cu “jetul de apa sarata”, à la Beyoncé, totul in numele jurnalismului dietetic.