Despre iubire, cu instructiuni de folosire - Corina Ozon

9789733410003
Autor: Corina Ozon
Editura: Univers
Anul aparitiei: 2017
Nr. Pag: 198
Limba: Romana
Disciplină: Fictiune
Format: 13X20 cm
Vârstă: adulti ani
in stoc
34.90 lei
+

Descriere

„Corina Ozon e o scriitoare care are deja succes. Unii au scris chiar ca se poate vorbi de «un fenomen Corina Ozon», pe de o parte pentru ritmul uluitor in care scrie si publica, pe de alta parte pentru dezinhibarea si sinceritatea scrisului ei.“ (Stelian Turlea, Amosnews. ro)

„Corina Ozon este un fenomen […] o femeie care sparge barierele, o «scormonitoare de suflete».“ (Anca Murgoci, DC News)

„Dincolo de toate controversele, intemeiate sau nu, timisoreanca adoptata de metropola bucuresteana a venit cu un suflu nou in literatura romaneasca.“ (Cristian Carpenaru, Goodreads. ro)

„Corina Ozon nu scrie, ci picteaza. Picteaza in cuvinte caractere umane si trairi existentiale.“ (softblog. eu)

„Fiecare carte scrisa de Corina reuseste sa imi reaminteasca faptul ca sunt, mai intai de toate, Om. Ca sunt vulnerabil, ca am demonii si framantarile mele.“ (Dragos Filioreanu, Raftul ariciului).De unde vine iubireaIntalnirea dintre doi oameni este precum contactul dintre doua substante chimice: daca exista o reactie, amandoi sufera o transformare..


(CARI. GUSTAV jUN. G)Un barbat iubeste o femeie, iar o femeie iubeste un barbat. Cum de poti sa mergi pe strada printre zeci, sute de barbati si sa nu ai decat unul in inima sau cum sa treci zilnic atat de aproape printre zeci, sute de femei si doar una sa iti locuiasca in cortex?


De unde stiu un barbat si o femeie ca se plac? Mirosul, feromonii, matematica, magia... Fara indoiala ca atractia este primul contact si nu are de-a face cu ratiunea. Este si explicatia pentru povestile in care oamenii se intampla sa se indragosteasca de cineva fara sa aiba multe afinitati. Fara indoiala, si oricat nu ne place, iubirea, ca si alte legaturi care se creeaza intre oameni, este o reactie chimica ce duce la un proces de transformare.