Descriere
Deserturi raw pentru copii si parinti sanatosi Ligia Pop.
Cele 101 retete originale din carte, prezentand modul de preparare a unor dulciuri din ingrediente vegetale in stare cruda, ii vor cuceri cu siguranta pe toti membrii familiei voastre, mari si mici deopotriva, gratie aromelor, culorilor si savorii lor uimitoare.
Veti putea experimenta astfel tot felul de delicii dulci raw, care va vor convinge ca deserturile clasice, pline de zahar si grasimi nocive, pot ramane de domeniul amintirii — cu inegalabilul castig al unei sanatati mai bune, al unei siluete de invidiat, al unui plus de vigoare si tinerete.
Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international. Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia vegana fara foc, a publicat sase carti de specialitate: Retete vegane fara foc (care a castigat, in 2014, cel mai prestigios premiu la etapa nationala a Gourmand World Cookbook Awards, in cadrul categoriei„Best Vegan Cookbook“);
Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie; Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere fara frica si pentru un bebe sanatos; Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari; Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, precum si cartea de fata, ajunsa acum la a treia editie.
La acestea se adauga o metoda de pian, Pasi in lumea muzicii. Este singurul raw chef din lume care a primit, in anul 2011, distinctia mondiala YouTube Next Chef. Pe langa numeroasele sale activitati, organizeaza anual, in toata tara, editii ale Raw Generation Expo, evenimente ce promoveaza un stil de viata sanatos, echilibrat, fiind totodata gazda show-urilor TV online„Ligia’s Kitchen“ si„De vorba cu Ligia“.
Nr. de pagini: 264
Veti putea experimenta astfel tot felul de delicii dulci raw, care va vor convinge ca deserturile clasice, pline de zahar si grasimi nocive, pot ramane de domeniul amintirii — cu inegalabilul castig al unei sanatati mai bune, al unei siluete de invidiat, al unui plus de vigoare si tinerete.
Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international. Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia vegana fara foc, a publicat sase carti de specialitate: Retete vegane fara foc (care a castigat, in 2014, cel mai prestigios premiu la etapa nationala a Gourmand World Cookbook Awards, in cadrul categoriei„Best Vegan Cookbook“);
Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie; Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere fara frica si pentru un bebe sanatos; Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari; Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, precum si cartea de fata, ajunsa acum la a treia editie.
La acestea se adauga o metoda de pian, Pasi in lumea muzicii. Este singurul raw chef din lume care a primit, in anul 2011, distinctia mondiala YouTube Next Chef. Pe langa numeroasele sale activitati, organizeaza anual, in toata tara, editii ale Raw Generation Expo, evenimente ce promoveaza un stil de viata sanatos, echilibrat, fiind totodata gazda show-urilor TV online„Ligia’s Kitchen“ si„De vorba cu Ligia“.
Nr. de pagini: 264