Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali - Gregorian Bivolaru

9739966128
Autor: Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Anul aparitiei: 2000
10%
in stoc
Pret vechi: 10.00 lei
9.00 lei
Discount: 1.00 lei (10%)
+

Descriere

Multe corporatii, agentii guvernamentale si asociatii comerciale din intreaga lume au continuat si continua sa desfasoare o activitate necinstita prin care inseala populatia. Ele falsifica rezultatele cercetarilor pe care le realizeaza, le interpreteaza gresit din punct de vedere stiintific sau intreprind numeroase alte actiuni al caror scop nu este nicidecum evolutia sau binele societatii, punand afacerile si profitul personal mai presus de orice altceva. Toate acestea reprezinta un act criminal colectiv impotriva populatiei care, in conditiile cadrului legislativ international si mondial, este cu desavarsire interzis.
Oamenii, care in realitate reprezinta cea mai importanta sursa de putere a acestei planete, ar trebui sa foloseasca aceasta putere pentru a opri cat mai repede aceste activitati criminale, cerand totodata socoteala tuturor celor vinovati. Daca structura actuala a societatii nu permite sa se realizeze acest lucru, atunci ea ar trebui sa fie grabnic modificata, pentru a nu mai permite existenta acestei stari de fapt. Intr-o societate bazata pe adevar si intelepciune, acest proces ar trebui sa fie coordonat cu mare grija, pentru a se realiza cat mai grabnic modificarea infrastructurii incepand de la baza catre varf, pana in punctul in care respectivele organizatii amintite mai sus nu ar mai dispune de un suport viabil care sa le sprijine.

Pentru a ajuta la desfasurarea acestui proces, oamenilor inteligenti si cu bun simt le va fi - speram - de un real folos destainuirea acestor adevaruri cutremuratoare care cel mai adesea le sunt ascunse cu buna stiinta. Aceste adevaruri se refera la aditivii alimentari care sunt niste substante specifice, sintetice sau nesintetice (naturale), care sunt adaugate in mod intentionat in alimente, produse medicamentoase si cosmetice pentru a modifica astfel aspectul vizual, gustul, compozitia sau modul de preparare al acestora ori pentru a le creste termenul de valabilitate.
Dintre acesti aditivi cel mai periculos si totodata cel mai raspandit este ASPARTAMUL, un straniu indulcitor artificial care este de 180 de ori mai dulce decat zaharul. Putini sunt cei care stiu ca aspartamul ar trebui sa fie demult interzis in alimentatia publica. Studiile stiintifice au aratat ca el se obtine, in realitate, din doi aminoacizi si ca, in urma metabolizarii lui in corpul uman, rezulta compusi deosebit de toxici care genereaza cancer, hipertensiune, boli de stomac, de inima, de ficat, etc.

Chiar daca initial a fost cotat ca un produs lipsit de reactii adverse, se continua monitorizarea efectelor sale, deoarece mai multi cercetatori stiintifici care au testat acest produs au tras semnale de alarma. Important este si faptul ca a fost mentionat pe o lista a Pentagonului ce cuprindea substantele chimice folosite ca si arme biologice. Aspartamul este o arma biologica esentiala folosita pentru controlul maselor de oameni. In timpul razboiului din Golf din anul 1991, personalul militar a fost folosit ca lot experimental si a primit ca supliment bauturi racoritoare (indulcite cu aspartam), vaccinuri experimentale, insecticide, antidoturi (sub forma gazoasa) pentru protectia sistemului nervos. Ei au fost de asemeni tratati cu substante care intra in compozitia armelor biochimice. Astfel a aparut sindromul razboiului din Golf. Conspiratie criminala? Desigur. Genocid? Probabil. Asteptam raspunsuri.
Pentru a veni in intampinarea celor care inteleg pericolul unei alimentatii nesanatoase - oricat de comoda si de atractiva ar fi ea - si doresc sa revina la o alimentatie binefacatoare, autorii au dedicat o sectiune speciala prezentarii unor remedii perfect naturale, capabile sa contracareze efectele nocive ale aditivilor sintetici in cazul diverselor tipuri de intoxicatii, devenite din ce in ce mai frecvente in randul oamenilor.