Mirodenii vindecatoare - Bharat B. Aggarwal, Debora Yost

9786067560114
Autor: Debora Yost, Bharat Aggarwal
Editura: Adevar Divin
Anul aparitiei: 2016
in stoc
65.00 lei
+

Descriere


Plina cu informatii usor de inteles si cu 50 de retete usor de preparat, aceasta este prima carte care ne invata cum sa folosim condimentele si cum sa gatim cu ele astfel incat sa obtinem beneficii terapeutice si preventive maxime pentru sanatatea noastra. 

·         Doua duzini de amestecuri de condimente pe care sa le ai la indemana pentru a da un gust delicios preparatelor tale cu un efort minim.
·         Un ghid al condimentelor pentru diferite boli.
Lasa-l pe dr. Aggarwal sa te invete cum poti profita la maxim de beneficiile vindecatoare ale condimentelor!
Consuma mai multe condimente… si prelungeste-ti viata
Stiai ca:
·         Rozmarinul este unul dintre cele mai puternice antioxidante de pe pamant?
·         Piperul negru iti protejeaza celulele creierului?
·         Chili usureaza simptomele artritei?
·         Turmericul are proprietati anti-cancer foarte puternice?
Studiile stiintifice de ultima ora arata ca mirodeniile contin substante care imbunatatesc si mentin starea de sanatate, intr-o masura chiar mai mare decat plantele medicinale, fructele si legumele. In aceasta prima carte despre folosirea condimentelor in vederea vindecarii, unul dintre cei mai mari experti la nivel mondial in acest domeniu prezinta detaliat 50 de condimente diferite si beneficiile lor pentru starea de sanatate. In interiorul cartii vei gasi:
  •       Un ghid de la A la Z al condimentelor despre care se stie ca au un potential preventiv sau vindecator pentru 150 de conditii medicale, de la acnee, artrita si anxietate pana la atac cerebral, ulcer si riduri.
  •        50 de retete delicioase si usor de preparat, cum ar fi: paine prajita frantuzeasca cu banane si scortisoara, ciorba de peste, Pescarul din Golf, Boeuf Bourguignon, creveti cu sos picant de migdale si piper, cartofi la cuptor cu condimente si negrese Los Banos cu continut redus de grasime, si
  •        Un ghid al condimentelor pentru diferite boli.
Dr. Bharat B. Aggarwal si-a luat doctoratul in biochimie la Universitatea Berkeley din California si a urmat un curs post-doctoral de endocrinologie la Centrul Medical al Universitatii din San Francisco, California. Incepand din anul 1989, dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M. D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuala este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie si terapie experimentala, precum si director al Laboratorului de Cercetare a Citocinei. In timpul celor zece ani cat a lucrat ca biolog molecular si cercetator in domeniul cancerului la Genetech Inc., o companie de biotehnologie din California de Nord, dr. Aggarwal a facut mai multe descoperiri stiintifice majore. A publicat articole si interviuri in The Wall Street Journal, Scientific American, Fitness, Men’s Health, Family Circle, Glamour, Self si Nutrition & Fitness. A publicat peste 500 de lucrari si articole stiintifice in reviste de specialitate, inclusiv in Science, Nature si Cancer. Incepand din anul 2001, Aggarwal a tinut peste 300 de conferinte in 30 de tari. In anul 2008 a primit premiul McCormick Spice Research Institute de la Asociatia Americana a Nutritiei. Locuieste in Houston, Texas.
Debora Yost este autoarea cartilor Ghidul complet al remediilor naturale, Vindeca-ti inima cu vin si ciocolata, si a mai multor alte carti despre sanatate. A colaborat cu celebrii autori de carti de bucate Steven Raichlen si Jacques Pepin. A fost vicepresedinta si editoare-sefa a Prevention Magazine Health Books. Locuieste in New Jersey.