Noua revolutie a glucozei - Jennie Brand Miller

973-669-179-9
Autor: Steven Colagiuri, Kaye Foster Powell, Jennie Brand Miller
Editura: Curtea Veche
Anul aparitiei: 2006
10%
in stoc
Pret vechi: 21.19 lei
19.07 lei
Discount: 2.12 lei (10%)
+

Descriere

  • În 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a însemnat o revoluţie în domeniul nutriţiei, fapt ce a condus la apariţia cãrţii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul în care gândim despre alimentaţie. Volumul demonstreazã felul în care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sãnãtaţii noastre a tuturor.
    Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei vã va explica tot ceea ce trebuie sã ştiţi despre indicele glicemic, de ce este atât de important pentru o sãnãtate durabilã şi cum vã ajutã în mod concret:

     

    1. atingerea unei sãnãtãţi perfecte

    2. scãdere în greutate

    3. reducerea riscului producerii unui atac de cord

    4. controlul glicemiei (nivelul glucozei din sânge)

    5. menţinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2

    6. vindecarea sindromului X

      Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetãri asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora în ceea ce priveşte sãnãtatea inimii, scãderea în greutate, precum şi sfaturi extrem de importante pentru sãnãtatea copiilor. Reţetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vã vor ajuta sã aplicaţi conceptul de indice glicemic. Citind aceastã carte, vã veţi convinge cã indicele glicemic este un concept care poate revoluţiona în cel mai benefic mod felul în care vã alimentaţi.




    7.  
    8.  
    9.  
    Noua revolutie a glucozei se adreseazã tuturor, iar informaţiile transmise sunt valabile în orice zi, pentru orice meniu.