Povestile Cangurului pentru clasele 5-8 (Editiile 2009-2011)

9789736497919
Autor:
Editura: Editura Sigma
Anul aparitiei: 2016
20%
in stoc
Pret vechi: 35.00 lei
28.00 lei
Discount: 7.00 lei (20%)
+

Descriere

extele literare cu intrebari reprezinta subiectele pentru Jocul-Concurs Povestile Cangurului.

Povestile Cangurului este o competitie care urmareste sa dezvolte interesul elevilor pentru lectura, sa ii convinga de importanta si frumusetea parcurgerii operelor literare. Concursul este organizat de Fundatia pentru

Integrare Europeana Sigma si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu sprijinul Uniunii

Scriitorilor din Romania si a Societatii Romane de Science Fiction si Fantasy si se adreseaza tuturor elevilor din clasele I-XII. In cadrul concursului, participantilor li se testeaza viteza de citire, nivelul de intelegere a textului si a limbii romane. De asemenea, antreneaza elevii pentru un tip modern de verificare: testul grila.

Cartea de fata isi propune sa contribuie la imbogatirea cunostintelor de limba si literatura romana ale tuturor elevilor si sa constituie o baza orientativa in vederea participarii la acest concurs. Cuprinde subiectele pentru faza de masa si grilele de raspuns pentru clasele V-VIII, de la prima editie pana in prezent. Printre subiectele de concurs sunt inserate fotografii si impresii din taberele si excursiile la care au participat castigatorii.