Descriere
Progresul in terapeutica diabetului zaharat nu exclude si nu reduce importanta dietei alimentare, rationale pentru realizarea unei evolutii clinice bune si pentru prevenirea si combaterea complicatiilor diabetului zaharat.
Chiar daca diebtul zaharat impune restrictii alimentare toate viata, bolnavul diabetic cu vointa, rabdare si perseverenta se poate obisnui usor cu acestea.
Lucrarea de fatacuprinde retete culinare diverse al caror continut in glucide este calculat stiintific si preparatele sunt echilibrate si atragatoare.
Prin cuprinsul ei (apritive, salate, paste, sosuri si deserturi) lucrarea este utila atat bolnavilor diabetici cat su altor persoane cu boli de nutritie si chiar si persoanelor sanatoase dar care au unele riscuri metabolice.
Retetele culinare expuse pot fi un ajutor pretios multor gospodine din Romania carora expunerea de fata le usureaza intelegerea adaptarii glucidelor si a modului de preparare a diferitelor produse cat si tinerilor gastronomi din alimentatia publica.
Chiar daca diebtul zaharat impune restrictii alimentare toate viata, bolnavul diabetic cu vointa, rabdare si perseverenta se poate obisnui usor cu acestea.
Lucrarea de fatacuprinde retete culinare diverse al caror continut in glucide este calculat stiintific si preparatele sunt echilibrate si atragatoare.
Prin cuprinsul ei (apritive, salate, paste, sosuri si deserturi) lucrarea este utila atat bolnavilor diabetici cat su altor persoane cu boli de nutritie si chiar si persoanelor sanatoase dar care au unele riscuri metabolice.
Retetele culinare expuse pot fi un ajutor pretios multor gospodine din Romania carora expunerea de fata le usureaza intelegerea adaptarii glucidelor si a modului de preparare a diferitelor produse cat si tinerilor gastronomi din alimentatia publica.