Clinica Mayo - Cancerul_mamar - Charles L. Lopinzi

9786067934342
Autor: Charles L. Lopinzi
Editura: Corint
Anul aparitiei: 2019
Nr. Pag: 448
Limba: Romana
Disciplină: Medicina
Format: 15X23.5 cm
Vârstă: adulti ani
in stoc
63.50 lei
+

Descriere

Fragment:

Diagnosticul de cancer poate cadea ca un trasnet. Odata rostit cuvantul cancer, totul se opreste in loc sau, cel putin, asa pare. Viata de zi cu zi vi se destrama. Dati frau liber emotiilor. Va pierdeti orice capacitate de concetrare. Iar lucrurile care erau candva importante pentru dumnevoastra isi pierd orice insemnare.

Odata cu trasnetul vine insa si ploaia: un adevarat potop de informatii, statistici, intrebari si teste. Intr-o perioada in care aveti nevoie doar de caldura sufleteasca si de protectie, descoperiti ca este imposibil sa va sustrageti agitatiei. Trebuie facute programari. Trebuie urmate etapele tratamentului.


Uneori este greu sa stiti de unde sa incepeti sau incotro sa va indreptati pentru a obtine un sfat. Aceasta carte a fost scrisa cu scopul de a va oferi informatii corecte si inteligibile, care sa va ajute sa intelegeti mai bine forma de cancer de care suferiti, sa luati decizii in ccunostiinta de cauza privind ingrijirea dumneavoastra medicala si sa faceti fata efectelor emotionale si fizice ale tratarii cancerului.


Cartea se axeaza pe cea mai frecventa si mai serioasa forma de cancer care le afecteaza pe femei: cancerul mamar. Anual, numai in Statele Unite, peste 200 000 de femei se afla ca sufera de cancer mamar. Vestea buna este ca numarul deceselor cauzate de aceasta boala este in scadere.