Sa invatam sa adunam si sa scadem de la 0 la 1000000 - clasele III si IV

9786065890381

"Prezenta lucrare vine si in ajutorul invatatorilor, oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru buna si corecta evaluare a cunostintelor detinute de elevii din clasele III si IV privitor la adunarea numererelor de la 0 la 1 000 000."

Autor: Gheorghe Adalbert Schneider
Editura: Hyperion
Anul aparitiei: 2016
Nr. Pag: 100
Limba: Romana
Disciplină: Matematica
Format: 15X21 cm
Vârstă: 9 ani, 10 ani, 11 ani
in stoc
1000 lei
+

DescrierePREFATA

Lucrarea de fata respecta programa scolara actuala si vine in intampinarea unui stil de invatamant modern, usor, placut, prin care studiul matematicii sia se realizeze intr-un mod atragator.

Fiecare capitol contine mai intai notiuni teoretice si exemple, care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretica necesara intelegerii in profunzime a notiunilor legate de adunarea numerelor respective.

In contiuare sunt prezentate probleme de tip grila care acopera cat mai complet capitolul respectiv si au ca scop intelegerea de catre elev a tuturor aspectelor legate de capitolul respectiv.

Ca incheiere a fiecarui capitol sunt prezentate mai multe teste grila de evaluare, care-l ajuta pe elev sa se autoverifice 1in ccea ce priveste insusirea corecta a notiunilor legate de capitol.

La finalul lucrarii sunt prezentate 7 teste grila finale.

In partea a doua a lucrarii sunt date raspunsurile la problemele de tip grila aferente ficarui capitol, la testele grila aferente fiecarui capitol, cat si la testele grila finale.

Prezenta lucrare vine si in ajutorul invatatorilor, oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru buna si corecta evaluare a cunostintelor detinute de elevii din clasele III si IV privitor la adunarea numererelor de la 0 la 1 000 000.